Loading...
Super Mario Flash

Super Mario Flash

Mario heeft nieuwe uitdagingen. Hij moet erg snel zijn. Het hangt van jou af dat Mario over de obtakels gaat. Help hem het te lukken.

Spelletjes:

mario bros, klassieke, jongens, platform,

Favorieten: 237

Pucca

Pucca

Pucca is de hoofdrolspeler in het klassieke spel Steen, Papier, Schaar. Als je Pucca cool vindt, is dit het spel voor jou.

Spelletjes:

pucca, kinder, meisjes, klassieke,

Favorieten: 173

Pacman

Pacman

Je bent een kokoseter. Je houdt van koko´s maar er zijn spoken die je volgen en erg gevaarlijk en snel zijn. Vermijd hun en geniet van koko´s eten.

Spelletjes:

pacman, klassieke, arcade, pac man,

Favorieten: 167

A Sitch in Time

A Sitch in Time

Jennifer is een politieagente van de toekomst. haar missie is tegen een emeene mens vechten die de kinderen s´nachts bang maakt met nachtmerries. Je moet je handigheid gebruiken om hem te verslaan. Jennifer werkt als een meisje of als een puber het hangt ervan af haar missie.

Spelletjes:

disney, kim possible, meisjes, kinder,

Favorieten: 149

Dannyphantom

Dannyphantom

Je bent Danny, een jongen die moet vluchten van de gemene macht want ze willen hem pakken. Je moet vluchten, voordat ze je te pakken krijgen en één van hun wordt. je moet snel zijn.

Spelletjes:

vecht, vecht, wedloop, obstakels,

Favorieten: 120

Juniper Lee

Juniper Lee

Je bent Juniper Lee, een meisje die van avonturen houdt. Vandaag ben je fietsen maar je komt veel obstakels tegen die je moet vermijden.

Spelletjes:

fietsen, meisjes, avontuur, sport,

Favorieten: 115

Pucca Pursuit

Pucca Pursuit

Pucca doet mee aan een racewedstrijd. Onderweg naar zijn doel komt hij allerlei obstakels tegen die hij moet overwinnen. Help hem zijn doel te bereiken en maak hem blij.

Spelletjes:

wedloop, pucca, kinder, handigheid,

Favorieten: 112

A Sitch in Time

A Sitch in Time

Jou missie is een waardevolle edelsteen. Je komt veel obstakels tegen, maar je moet je doel voltooien en de edelsteen pakken. Je ben de beste.

Spelletjes:

actie, avontuur, jongens, kinder,

Favorieten: 91

Jackson´s baan

Jackson´s baan

Speel gebaseerd inde serie Hannah Montana. jackson heeft een baan gevonden als bediende op het strand. het is zijn eerste dag en hij weet niet wat hij moet doen. Hij zei tegen zijn baas dat hij ervaring had, maar het is zijn eerste baantje. Help hem zodat hij niet ontslagen wordt.

Spelletjes:

hannah montana, disney, obber, werk,

Favorieten: 87

Kuzco

Kuzco

Kuzco staat op het punt zijn koninkrijk te verliezen. De gemene Yzma zal hem in een lama omtoveren en hem van de troon stoten. De enige manier om dit tegen te gaan is door de landelijke Olympische Spelen te winnen. Daar moet hij rennen, gooien en springen.

Spelletjes:

disney, handigheid, sport, olimpische,

Favorieten: 79

Keuken

Keuken

Sue is als kok begonnen in een restaurant. Ze moet snel koken zodat de klanten blij zijn want ze zijn veeleisend. Help Sue haar baan te houden.

Spelletjes:

Sue, keuken, kinder, eten,

Favorieten: 67

Extreem

Extreem

Een bal zit vast in een doolhof en hij wilt eruitgaan. Je moet de weg vinden om naar de blaauwe vierkant te gaan. veel geluk!

Spelletjes:

handigheid, jongens, doolhof, talent,

Favorieten: 65

Terror in Tikal

Terror in Tikal

Scooby Doo en Shaggy zitten in gevaar. Ze zitten in een doolhof vast. Help hun de uitgang te vinden want ze zijn doodsbang.

Spelletjes:

avontuur, mysterie, doolhof, scooby doo,

Favorieten: 62

De steen van AnaMara

De steen van AnaMara

Je bent een gevangene die ontsnapt is van de gevangenis. De politie is jou aan het zoeken. Het een kindergekkehuis gevonden, je moet erin zien te komen zodat de politie je niet oppakt.

Spelletjes:

politie, grafiek avontuur, mysterie, sleutels,

Favorieten: 58

Burger Bustle

Burger Bustle

Linda heeft een baantje als bediende in een fast food restaurant. Het is haar eerste baantje nadat ze de school heeft afgemaakt. Je moet erg handig zodat ze haar baantje niet verliest.

Spelletjes:

eten, werk, kinder, handigheid,

Favorieten: 55

Kledingkast

Kledingkast

Dit stelletje heeft een belangrijke afspraak en geen van beide weet wat ze aan moeten trekken. Help ze om er mooi uit te zien en hun haar goed te doen.

Spelletjes:

kleren, mode, kleding, meisjes,

Favorieten: 52

Domino

Domino

Dit is het klassieke dominospel. Jou vriend en jij zijn deze leuke spel aan het spelen. Maar één van jullie wint. Je moet eerder dan hem zonder schijven blijven om hem te winnen.

Spelletjes:

domino, talent, klassieke, logica,

Favorieten: 49

Freekick Mania

Freekick Mania

Jou schoolvoetbalteam is tegen een historische tegenstander aan het voetballen. Ze staan gelijk zonder doelpunten en de scheidsrechter fluit uit wanneer er vijf minuten voordat de voetbalwedstrijd eindigt. Maak een fout zodat je verder kan spelen zoda je team de wedstrijd wint.

Spelletjes:

voetbal, sport, handigheid, kinder,

Favorieten: 49

María Aankleden

María Aankleden

In deze spel moet je María aankleden omdat ze op een feestje uitgenodigd is. Ze is erg zenuwachtig want ze weet niet wat ze met aantrekken. Help haar de goede kleren aan te trekken vor het feestje.

Spelletjes:

meisjes, kleding, mode, kleren,

Favorieten: 49

Kegels

Kegels

Probeer zosnel de rode auto te rijden en niet met de rode kegels te botsen. je moet heel snel rijden voordat de tid opgaat. Je moet de snelste zijn.

Spelletjes:

auto, autorijschool, wedloop, jongens,

Favorieten: 43

1
2
3
4
5
6
7
8
9